Biblioteca oberta

Estimades famílies i mestres, estam encantats de presentar-vos el nostre catàleg de biblioteca oberta. Des de l’escola, oferim llibres de temàtica diversa: educació emocional, educar en el vincle, desenvolupament cognitiu a la infància, neuroeducació y com afecta l’excés de pantalles, entre d’altres.

Rafa Guerrero

Aprèn sobre l’enllaç, l’aferrament, els efectes de l’abús de pantalles, el somni, el joc i l’alimentació, entre d’altres aspectes.

Dr. Álvaro Bilbao

Neurociència i desenvolupament intel·lectual i emocional dels nens i nenes. Un dels millors llibres per desenvolupar el potencial infantil.

Daniel J. Siegel

Desenvolupar la intel·ligència emocional a la infància. Gestionar les rebequeries i resoldre els conflictes, entre d’altres.

Daniel J. Siegel

Aprèn sobre el desenvolupament mental de linfant i els conflictes. Ens ofereixen estratègies, consells i errors per educar en positiu.

Rafa Guerrero

Aquest llibre mostra la importància de desenvolupar un vincle segur amb els nostres fills i filles, a través d’estratègies i pautes.

DEmana el teu llibre

El temps de préstec d’un llibre és de 15 dies. En cas de necessitar una pròrrga, es concedirà sempre i quan no hi hagi altres peticions pel llibre. De la mateixa manera, en cas de no tenir un llibre disponible, s’anotarà el nom del sol·licitant a la llista d’espera. 

Si hi ha algun llibre que no tinguem a l’escola i sigui de temàtica interessant per a tots i totes, s’acceptaran peticions i des de l’escola farem el possible per poder adquirir-lo el més aviat possible.

  1. Hi ha un plaç de 15 dies per llegir el llibre.
  2. Els llibres s’han de retornar en el mateix estat en què s’entreguen
  3. En cas de pèrdua del llibre, se n’haurà de comprar un altre igual o aportar-ne l’import. 

Pots fer la sol·licitud a través de l’agenda o del formulari web. La tutora entregarà a l’alumne el llibre que hagi demanat el seu pare o mare i ho anotarà a l’agenda, amb la data de retornada. Per tornar el llibre, es farà de la mateixa manera.