Celebració del Dia de l’Educació Física a l’aire lliure.

Dia de l’Educació Física al carrer, jornades, esports, diversió , cohesió i cooperació entre escoles. Un dia d’esbarjo i convivència.

Aquest dimecres, 17 d’abril, va ser un dia ple d’acció i emoció al CEIP Sa Graduada, vam celebrar el Dia de l’Educació Física a l’aire lliure amb una jornada dedicada a l’activitat física, la diversió i el vincle entre els nostres alumnes.

Durant tot el dia, els nostres estudiants van tenir l’oportunitat de gaudir d’unes jornades d’esport a l’aire lliure, explorant diferents estacions i activitats dissenyades per promoure la salut, l’activitat física i, sobretot, la diversió. Des de jocs tradicionals fins a circuits d’habilitats, els nostres alumnes van participar amb entusiasme i energia en totes les activitats. 

Una part especial d’aquesta jornada va ser la nostra col·laboració amb l’escola veïna de Portal Nou. A través d’aquesta iniciativa, vam poder fomentar el vincle i la relació entre les nostres comunitats escolars, creant un espai d’intercanvi i cooperació entre els estudiants.

Continuarem treballant per promoure l’activitat física i la salut en el nostre centre educatiu, fomentant valors de cooperació, amistat i diversió a través de l’esport. Podeu veure més fotografies de les jornades al nostre Instagram!