Dia del Llibre: una jornada de creativitat i plaer llegir.

Dia del Llibre, tallers creatius, llegenda de Sant Jordi, imaginació, murals col·laboratius.

Avui volem compartir amb tots vosaltres la celebració que hem tingut a l’Escola Sa Graduada en honor al Dia del Llibre, el 23 d’abril, una data molt especial que ens recorda la importància de la lectura i el plaer que ens proporciona l’univers dels contes i les històries.

Per celebrar aquest dia tan significatiu, cada pis de l’escola ha creat una sèrie de tallers únics i emocionants, dissenyats per captivar i inspirar als nostres alumnes en el món de la literatura i la imaginació. Durant mitja hora, els estudiants van poder participar en cadascun dels tallers, explorant diferents temàtiques relacionades amb els contes, la llegenda de Sant Jordi i altres històries fascinants d’Eivissa.

Des de la planta baixa fins al darrer pis, els nostres alumnes van viure una experiència enriquidora, descobrint noves emocions i aprenentatges a través de la lectura i la creativitat.

Els d’Infantil van treballar col·laborativament en la creació d’un mural i, al segon pis, la imaginació va prendre volada mentre els estudiants van crear un drac, inspirat en la llegenda de Sant Jordi. El resultat final va ser impressionant i tot el conjunt d’obres ha estat exposat a l’entrada de l’escola, convertint-se en una decoració magnífica que ens recorda l’encant i la màgia del món dels llibres.

Estem encantats de veure com els nostres alumnes s’immersen en la lectura i la creativitat, trobant plaer i inspiració en les pàgines dels contes i les històries. Aquesta celebració no només ens recorda la importància de fomentar l’hàbit lector, sinó també la capacitat dels llibres per connectar-nos, inspirar-nos i enriquir les nostres vides.