Celebrant la Grandesa Femenina: Una Exposició Inspiradora al Nostre Col·legi

Portes obertes el 8 de març, dia de la dona. Exposició sobre 7 dones notables, treballs inspirats i la visita de Marta Torres i Antònia Riera.

El divendres 8 de març, en honor al Dia Internacional de la Dona, el nostre col·legi va acollir una exposició dedicada a set dones notables: Nieves Portas, Marta Torres, Dolors Aleu, Anna Llenas, Lola Hidalgo, Antònia Riera i Rocío Montoya. Cada nivell va dedicar temps a explorar la vida i els èxits d’una d’aquestes dones, creant treballs finals inspirats en elles. 

El nostre alumnat va compartir les seves creacions amb les seves famílies, que van respondre amb entusiasme.

Vam tenir el privilegi de rebre la visita de dues d’aquestes dones inspiradores, Marta Torres i Antònia Riera, que van passar temps amb els grups que les havien escollides, compartint les seves experiències i inspirant-los encara més. 

Paral·lelament, vam rebre la visita d’Armonía, una dona que va fer unes xerrades als més grans sobre la preservació del coneixement i les tradicions rurals, apropant-les als més joves. Aquesta activitat formava part del projecte Tornem a la terra.

El divendres va ser un dia de diversió i celebració, de donar visibilitat a la dona a l’actualitat. Entre aquestes activitats també destaquem la dinàmica dels més petits que van jugar a fer bolles de sabó com a activitat lúdica del 8M.

Agraïm la participació de les famílies i l’esforç dels nostres alumnes i tutors en aquest projecte tan especial.