Gestib famílies

El GESTIB és l’eina principal de comunicació amb les famílies. En aquest enllaç trobareu una explicació de què és i quines coses hi podem fer! Per tant, desitgem recordar la importància de tenir accés al portal de famílies de la Conselleria d’Educació. En cas que encara no hàgiu creat el vostre compte, us instem a posar-vos en contacte amb l’escola. 

Aquesta aplicació té com a objectiu principal millorar la comunicació entre l’escola i els pares, mares o tutors legals, així com proporcionar-los accés fàcil i immediat a la informació acadèmica i personal dels estudiants que tenen sota la seva responsabilitat.

  1. Visiteu https://www3.caib.es/xestib/ o cerqueu “GESTIB” a la vostra barra de cerca.
  2. Feu clic a “HE OBLIDAT LA CLAU”.
  3. Ompliu les dades requerides i envieu la sol·licitud (en cas de problemes, us podeu posar en contacte amb l’institut).
  4. Recebreu un correu electrònic amb un enllaç que heu de clicar.
  5. Automàticament, rebràs un SMS amb una contrasenya provisional, que heu de canviar en menys de 24 hores. Feu clic a l’enllaç que s’adjunta al SMS per procedir al canvi de contrasenya. La nova contrasenya ha de complir amb els requisits indicats.
  6. Un cop hàgiu canviat la contrasenya amb èxit, ja podeu accedir al GESTIB FAMÍLIES tornant a https://www3.caib.es/xestib/ i introduint el vostre nom d’usuari i la nova contrasenya actualitzada (recordau que cal canviar-la cada any).
  7. Si encara no us ha caducat la contrasenya, podria fer-ho en un futur proper. Per a fer el canvi més fàcilment, podeu visitar https://www3.caib.es/xestib/ o cercar “GESTIB” i fer clic directament a “CANVI DE CONTRASENYA”. Introduïu el vostre nom d’usuari (amb “e” + DNI en minúscules) i la contrasenya actual, i després podeu procedir amb el canvi de contrasenya. Un cop hàgiu canviat la contrasenya amb èxit, seguiu les instruccions de l’apartat 6.

Si teniu qualsevol pregunta o dubte, no dubteu a posar-vos en contacte amb l’institut mitjançant el número de telèfon 971.33.48.70, i estarem encantats d’ajudar-vos en tot el que sigui possible.