Setmana de Nadal Plena d'Emocions al CEIP Sa Graduada

La setmana de Nadal del CEIP Sa Graduada, tot el que hem fet i farem!

Benvolguda comunitat educativa!

Aquesta setmana al CEIP Sa Graduada estem immersos en un ambient màgic de Nadal, ple d’activitats i diversió per a tots els nostres alumnes. 

Dilluns, les aules es van omplir d’alegria i creativitat mentre els nostres alumnes van participar en divertides activitats de Nadal. Dimarts, vam viure una experiència cinematogràfica única amb una sortida al cine. Els nostres estudiants van gaudir d’una pel·lícula nadalenca en Català.

Avui dimecres, l’APIMA del nostre centre ens convida a tots a una xocolatada. És una tradició que ens dona l’oportunitat per gaudir d’un moment de dolça convivència en aquest temps tan especial.

I no ens podem oblidar de demà! El dijous obrirem les portes de l’escola a les famílies. A partir de les 11.30 h, tothom està convidat a participar en els tallers de Nadal. Entre les activitats destaquen els tallers de pintacares, creació de postals de Nadal i manualitats diverses!

Una gran notícia! El Pare Noel ens farà una visita! Els nostres petits podran escriure-li una carta i expressar els seus desitjos de Nadal.

No oblideu que els alumnes de 6è han creat moltíssimes decoracions per vendre i us oferiran un mercadet de Nadal per subvencionar el seu viatge d’Estudis! 

Estem encantats de compartir aquesta meravellosa setmana de Nadal amb tots vosaltres. Esperem veure-us el dijous per a una jornada plena de creativitat, rialles i moments inoblidables en família.

Que tingueu unes festes màgiques i un feliç Any Nou!

Comparteix la publicació

WhatsApp
Facebook